Lush Julprodukter

Jag skriver väldigt mycket om juliga skönhetsprodukter, men det kan inte hjälpas, för jag älskar sådant! Denna gång tänkte jag skriva om Lush och deras julprodukter. Först och främst - alla Lushs produkter är miljövänliga, en del är veganiska och alla är cruelty free - alltså skadas inga djur under tillverkningsprocessen. Bara det är anledning nog att köpa produkter hos dem! Dessutom gör de riktigt härliga säsongsprodukter som både luktar gott och gör gott! Tänkte tipsa om mina favoriter för årets julprodukter! :) Vet inte exakt var de har sina butiker, men vet att de har det bland annat i Uppsala, Stockholm och Göteborg!
 
1. Angels Delight - Gudomligt! Formen av denna tvål var inspirerad av en resa som Lush grundarna Mark och Mo Constantine gjorde till Venedig. Där var de förtrollade av en vacker bild med samma design. (Den här luktar verkligen gudomligt - Mumms!)
 
2. Golden WonderPrecis som ett riktigt paket rasslar denna glittrande present när du skakar den. Golden Wonder fyller badet med ett spektrum av fantastiska färger, gyllene lyster, söt apelsin doft, limeolja och en skvätt konjak för att få dig på festligt humör. Den kommer få dig att känna som om du badar i en färgglad regnbåge med usikt över en glimmande stjärnhimmel. Galet bra, JA! 
 
3. Santa BabyJulröd! Den röda färgen är ungefär så juligt som det kan bli. Vi har gjort detta läppbalsam till samma färg som Tomtens fru använder för att uppvakta sin man. 
 
4. So WhiteEn enkel badbomb som är lika ren som nyfallen snö. So White har en skarp och delikat äppeldoft och kommer att skapa ett vackert rosafärgatt bad. Bakom den vita utsidan gömmer sig ett hemligt rosa center med fräsande och bubblande effekter. Bikarbonat kommer mjuka upp badvattnet medan äppeldoften hjälper dig att känna dig lugn och fridfull. 
 
5. Gold FunDags att ha lite FUN! Helt ny FUN, uppfunnen av Lush grundaren Mo Constantine, har fått en makeover - den är klädd i guld skimmer och har doften av åretrunt tvålen Honey I Washed The Kids. FUN är en allt-i-en produkt - den kan användas som tvål, schampo, bubbelbit eller bara för skoj skull för att göra olika figurer! 
 
6. Melting SnowmanMjukgörande snögubbe! Melting Snowman innehåller kakaosmör och mandelolja som ger näring och mjukar upp huden medan kanelbladsolja hjälper att skaka av trötthet. Den lilla morotsnäsan är en miniatyr av vår påsk återanvändbara bubbelbit The Carrot. 
 
7. Snow Fairy - (Min favorittvål! Luktar sååå gott!) Julmagi! Snow Fairy är en av våra mest sålda produkter tack vare sin söta godis parfym och rosa färg. Ätbart glitter är det i tvålen också! Hur fint som helst.
 
8. Star Light BrightBada i stjärnljus! Fånga en fallande stjärna och läg den i ditt...bad. Vi har jobbat väldigt länge för att göra den här badoljan till en skimrande stjärna för ett extra speciellt bad fyllt av lyster. Detta är en fantastisk julklapp. När stjärnan smälter sprisd dess silverglänsande lyster i vattnet och skapar ett magiskt spår av stjärnljus. Uppfriskande ingefära och kryddiga limeolja väcker postitiva tankar och kommer ge dig extra skjuts. Blunda, önska någotning, krossa denna badolja under rinnande vatten och se hur ditt badkar förvandlas till en magisk natthimmel.
 
Alla beskrivningar kommer från Lush!
 
 
Julpussar

Åh, de är ljuvliga allihop, speciellt Snow Fairy! Men du glömde den sötaste av dem alla; bubbelbiten the Christmas penguin! Doftar ljuvligt och ser helt bedårande ut! :)

Svar: ja, den måste jag ha missat totalt! minns den dock - riktigt gullig! :)
ljuvajul.blogg.se

Skickat: 2013-12-04 kl. 11:36:05 från: http://www.julpussar.wordpress.com
Liza

Älskar Lush produkter! dom luktar så himla gott! Ska nog ner en sväng till butiken i veckan!

Svar: Visst är de härliga? :) Är sugen jag med på att gå förbi en i helgen!
ljuvajul.blogg.se

Skickat: 2013-12-05 kl. 09:26:39 från: http://www.christmasmagic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: