<> Ljuva Jul -

H&M home julen 2015

H&M home har släppt sin vinterkollektion för 2015 och det är en blandning mellan vinter- och julmys! Andra julbloggar har redan tagit upp H&Ms julsläpp, men vi visar alla olika saker ur den. Jag har valt ut mina favoriter från kollektionen (som kan hittas här). Färgskalan för i år går i guld, silver och grått! Men självfallet finns även den varma röda färgen lite här och där. Produkterna går mellan ett väldigt modernt stuk och shabby chic. Jag tycker om att det finns något för alla denna vinter! Som vanligt är allt till ett förmånligt pris.
 
 
                  
                       
 
/D
 
 
 
 

Två systrar, en blogg!

Jag har varit världens sämsta julbloggare, och hunnit bli klar med julen innan den ens börjat. I år blir det skärpning och jag har valt att ta hjälp av min minst lika julentusiastiska syster, Desirée. I år ska vi nämligen köra stenhårt på julblogget och ta revansch för allt det där som aldrig blev.

Vi inleder julsäsongen 2015 med inlägg om höstmyset som ligger precis runt hörnet. Det råkar ju nästan vara lika mysigt som själva julen. I år ska vi skriva om inredning, mat och dryck - men även om smink och skönhet - om tillfälliga kollektioner samt mysiga traditioner som pågått i flera år.

Hoppas ni följer oss i år igen! Tror att detta kommer bli himla bra.