<> Ljuva Jul -

Ellos är tidiga!

Fick hem Ellos höst- och vinterkatalog i brevlådan idag. De var väldigt tidiga ute, innan juli till och med, men det måste funka, för visst hittade jag en hel del plagg och inredningsprylar som jag blev sugen på! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu börjar nedräkningen!

För idag är det exakt sex månader kvar till julafton, åh, dessa månader kommer flyga förbi - det är jag övertygad om! Fast jag hoppas verkligen att december går ruskigt långsamt, så jag hinner njuta av allt som är. 
 
 
 
 
 
 

Att lukta jul

Philosophy är ett helt underbart märke som gör olika skönhetsprodukter - min favorit är deras shower-gels. De gör alltid olika gels till hösten och vinter, i olika lukter som karamelliserade äpplen och pepparkaka. Tyvärr finns inte Philosophy i Sverige, men man kan beställa det båd online och köpa det utomlands - t ex i England, som jag ska till i höst. Då ska jag bunkra upp med lite shower-gels!
 

Rusk

Här i Stockholm är det regn och rusk ute, det är till och med mörkt, som om det vore höst. Att mysa med tända ljus, en mysig film, och en valfri varm dryck (min favorit är chailatte alla dagar i veckan) är faktiskt något som man kan göra året runt. Även om det precis var badväder och 25 grader ute. Är det rusk ute, så är det det. Och rusk är till för att njutas av. Så nu ska jag ta fram en gammal klassisk Disney-film, och mysa till regnet som smattrar på rutan.