<> Ljuva Jul -

Sneak peak - Philosophy fall 2013

Philosophy, som jag tidigare har bloggat om har kommit ut med två stycken höstshowergels! Den ena ska lukta pumpapaj och den andra äppelpaj. I Sverige är pumpa i matlagning inte jättevanligt, men om jag själv skulle gissa på vad den tvålen kommer lukta så kommer det vara kryddigt - tänk alla höstiga och juliga kryddor i en paj, blandat med pumpa såklart. Dessa kommer jag leta med ljus och lykta efter i England. I Sverige finns de inte i affärer vad jag vet, men finns på vissa hemsidor - som dock inte har ett jätteuppdaterat utbud. Det som är så härligt med Philosophys shower gels är att de har receptet på flaskan till deras lukter. Så köper du en tvål får du även ett tillhörande recept ;) kul idé tycker jag!
           
 
 
 
 

Fem månader kvar!

Är det nu som nedräkningen börjar, månne? Nej då, visst ger vid det någon månad till? Jag ska göra det - eller jag ska försöka! Ha det fint så länge och njut av sommaren till max - för jag lär i alla fall sakna den när februari och mars kommer tillbaka.
 

Julbloggar.se

Nu är jag även medlem på julbloggar.se, härligt! Det går undan nu! Hösten är påväg, sakta men säkert. Borde egentligen gråta av tanken på mörker och kyla. Men det gör jag inte. Jag längtar. Men bara i hemlighet förstås.
 
 

Välkomna!

Har alltså bytt från julbloggens.blogg.se till Ljuva Jul. Julbloggens som namn funkar inte bland alla julbloggar, man får ha något unikt så att man kan komma ihåg var och en helt enkelt :-)

World Santa Claus Congress

Läste om detta i Expressen precis! 130 tomtar från olika delar av världen har mötts upp i Köpenhamn.Under måndagen var det dags för det årliga fotbadet på Bellevues strand samt en tomteparad i centrala Köpenhamn. Andra traditionella aktiviteter är den femkamp där tomtarna tävlar i bland annat grötätning. Fruktansvärt roligt tycker jag, det är klart att tomtarna ska få synas året om! Tråkigt att sitta och trycka på nordpolen året om ;-)
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.